Komende zondag vind de 6e wedstrijd van het ONK MX50 – Brommercross plaats bij HALMAC Halle. Lees dit bericht goed door want het bevat belangrijke informatie voor deze wedstrijd.

Wedstrijdinfo:
Er kan bij HALMAC Halle worden overnacht. Hiervoor is het rennerskwartier op zaterdag geopend vanaf 18.00 uur. De kosten bedragen € 10,- per voertuig.
De inschrijving start op zondag om 7.30 uur en de trainingen vangen aan om 9.00 uur.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd zijn te vinden op onze site via de volgende link:
https://brommercross.nl/agenda/onk-halle/

BELANGRIJK!

De gemeente stelt het verplicht dat iedereen (behalve rijders) die het circuit bij HALMAC Halle wilt betreden een coronatoegangsbewijs dient te hebben. Dit geldt voor alle begeleiders en publiek vanaf 13 jaar, kinderen tot en met 12 jaar zijn vrijgesteld en hoeven niets te laten zien.

Een coronatoegangsbewijs is een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Je maakt dit bewijs met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Meer informatie over hoe je een coronatoegangsbewijs verkrijgt, staat in dit document en op deze website van de Rijksoverheid. Op deze pagina is ook informatie beschikbaar voor onze buitenlandse deelnemers.