Beste leden,

Per seizoen 2023 gaan wij het aantal dagklassen terugbrengen naar twee dagklassementen: de hobbyklasse en de MX50-superklasse. Dit besluit is genomen in navolging van de enquête. Hieruit bleek dat 85% van de respondenten dit een goed idee vindt.

Bij deze twee dagklassementen behouden wij vier kampioenschappen over het gehele jaar: de damesklasse, de standaardklasse, de hobbyklasse (deze drie vormen samen de hobbyklasse in het dagklassement) en de MX50-superklasse. De indeling van deze twee groepen, de hobbyklasse en de MX50-superklasse, worden aan het begin van het seizoen gemaakt. We baseren de indeling van deze twee dagklassen op rondetijden uit voorgaand seizoen, en aan de hand van de eerste tijdtraining die men rijdt in een wedstrijd in seizoen 2023. Het bestuur behoudt het recht om rijders te laten wisselen tussen dagklassen. In de reglementen is hier meer over te lezen.

Om het voor iedereen een leuke plezierige sport/hobby te houden is het misschien tijd om een keer wat te veranderen. De inschrijving voor het seizoen 2023 wordt op 1 februari geopend. Wij wensen iedereen een mooi seizoen 2023!

Heb je vragen hierover? Stuur gerust een berichtje naar 06-42974564 of mail naar info@brommercross.nl.