Zoals velen misschien al hebben gezien zijn wij afgelopen week over gegaan naar een nieuwe site. De nieuwe site is mede mogelijk gemaakt door Simplix .We hopen dat de nieuwe site het jullie gemakkelijk maakt om informatie te vinden.

Bij het kopje “Algemene info” is informatie te vinden over o.a. het bestuur, reglementen en sponsoring.

Onder het kopje “Agenda” zijn alle wedstrijden te vinden. Zodra er meer informatie bekend is voor een wedstrijd zoals een tijdschema, overnachtingsmogelijkheden enz. zal dit bij het evenement in de agenda worden geplaatst.

We doen ons best om tussenstanden binnen 2 à 3 dagen na een wedstrijd te publiceren. De tussenstanden (en eindstanden) zijn te vinden onder het kopje “Standen“.

Nieuwsberichten zullen we zowel op de site als op onze Facebook pagina blijven plaatsen. Om het overzichtelijk te houden op de site zullen na een aantal maanden oude nieuws berichten verwijderd worden.

Hier en daar zal er nu nog informatie ontbreken.
We doen ons best om zo snel mogelijk de site compleet te krijgen.

Mocht je vragen hebben, op verschillende plekken op de site zijn buttons te vinden die je door linken naar onze e-mail of ons informatienummer (WhatsApp).
Ook tips voor onze website zijn altijd welkom!

Ons informatienummer is +31 6 42974564 evt. ook telefonisch of via sms bereikbaar. We doen ons best zo snel mogelijk jullie vragen te beantwoorden.

Op de website en socials willen wij meer actuele foto’s gaan plaatsen. Mocht je foto’s hebben dan kun je deze sturen via de mail of WhatsApp. (Incl. vermelding van fotograaf)
Foto’s uit het archief zijn ook welkom.